مقالات

حذف اکانت اینستاگرام در کامپیوتر و گوشی

توسط 5 اکتبر, 2020 اکتبر 13th, 2020 بدون نظر
حذف اکانت اینستاگرام

نحوه حذف دائم اکانت اینستاگرام در کامپیوتر و گوشی به صورت گام به گام


هشدار
زمانی که اکانت خود را به صورت دائمی حذف یا غیرفعال کنید تمامی اطلاعات اکانت مانند: تصاویر ، ویدئوها ، کامنت و لایک ، فالوور و فالوینگ به صورت کامل حذف خواهند شد با توجه به این موارد در صورتی که نیاز به یک غیر فعال سازی کوتاه مدت دارید به این صفحه (غیرفعال کردن موقت اکانت اینستاگرام) مراجعه کنید.

بعد از اینکه اکانت شما غیرفعال شد، امکان ثبت نام مجدد با همان نام کاربری قبلی وجود نخواهد داشت همچنین امکان تغییر نام کاربری اکانت دیگری به نام کاربری حساب حذف شده نیز وجود نخواهد داشت.

حذف اکانت اینستاگرام بدون داشتن (پسوورد) رمز عبور

به دلیل موارد امنیتی حذف اکانت اینستاگرام بدون وارد کردن رمز عبور امکان پذیر نیست در صورتی رمز عبور خود را فراموش کرده و یا اکانت شما هک شده است برای بازیابی و ریکاوری اکانت خود با پشتیبان سایت در تلگرام تماس برقرار کنید.

برای دیلیت اکانت اینستاگرام موارد زیر را انجام دهید:

قبل از دیلیت اکانت اینستاگرام ممکن است بخواهید وارد اکانت خود شده و یک کپی از اطلاعات حساب (مانند پست ها ، تصاویر و ویدئوها) را از اینستاگرام دانلود کنید بعد از دیلیت اکانت امکان بازیابی موارد ذکر شده امکان پذیر نخواهد بود.

  • به صفحه دیلیت اکانت دائم اینستاگرام وارد شوید. (اگر قبلا وارد اکانت نشده باشید باید نام کاربری و رمز عبور اکانتی که می خواهید حذف دائم شود وارد کنید) دقت کنید اکانتی که وارد آن شده اید همان اکانتی که میخواهید حذف شود باشد زیرا پس از پاک شدن اکانت امکان بازیابی وجود نخواهد داشت. درضمن امکان دیلیت اکانت از داخل خود برنامه موبایل اینستاگرام وجود ندارد تنها از طریق لینک قرار داده در سایت این امکان وجود خواهد داشت.
  • در ادامه سوال پرسیده شده است “Why are you deleting your account?” چرا میخواهید حساب خود را حذف کنید ؛ دراینجا یک گزینه را به دلخواه انتخاب کنید.
  • پس از انتخاب یک گزینه در مرحله قبل رمز عبور این اکانت را وارد کنید. در صورتی که رمز را فراموش کرده اید از گزینه “Forgot password?” استفاده کنید.
  • در آخر برروی گزینه “ Permanently delete my account ” کلیک کنید.
دیلیت اکانت اینستاگرام

پس از گذشت 30 روز از ارسال درخواست دیلیت اکانت ، تمامی اطلاعات حساب شما به صورت دائم حذف می شود و امکان بازیابی این اطلاعات وجود نخواهد داشت. در مواردی نیز امکان دارد پاک کردن پست ها و باقی اطلاعات تا 90 روز نیز به طول بیانجامد. پس از گذشت این زمان هیچ گونه اطلاعاتی از اکانت شما به کاربران اینستاگرام نمایش داده نخواهد شد.

پاسخ دهید